Filter

Ergonomische bureaustoelen

Bureaustoelen van Prefurn zijn van topkwaliteit en voldoen aan de hoogste normen op het gebied van ergonomie. Onze stoelen zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de specifieke eisen van de werkplek en voldoen aan de EN 1335 en NPR 181 normen. Bovendien zijn de meeste van onze bureaustoelen gemaakt van gerecycled materiaal en zijn ze voor meer dan 95% recyclebaar, waardoor ze een duurzame keuze zijn voor uw werkplek. Onze bureaustoelen worden standaard geleverd met een garantietermijn van minimaal 5 jaar. Neem ook een kijkje op onze outlet pagina en onze refurbished pagina. Mits er voorraad is bieden wij hier onze ergonomische bureaustoelen aan tegen voordelige prijzen. Ook zijn de ergonomische bureaustoelen te koop in combinatie met een elektrisch zit sta bureau op onze Pakketten pagina.

all

Filter

Sort by

Hag Capisco 8106 Outlet
475 795
Zit-Sta Arbo Werkplek + BMA Axia 2.5
1.100
Hag Sofi 7500 Mesh Bureaustoel
899
Hag Futu 1100 Mesh Bureaustoel
899
Geo kuipstoel
110
Vitra eames lounge-chair
6.100

Waarom Prefurn?

Het kopen van een ergonomische bureaustoel is een slimme investering in de gezondheid en het welzijn van jouw lichaam. Een ergonomische bureaustoel is ontworpen om de juiste houding te bevorderen en stress en spanning op de rug, nek en schouders te verminderen. Dit kan leiden tot minder pijn en ongemak, en zelfs tot een verhoogde productiviteit.

Bij Prefurn begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste houding te hebben tijdens het werken. Daarom voldoen al onze bureaustoelen aan de Arbo-normeringen en zijn ze ontworpen met de nieuwste ergonomische principes. Dit betekent dat onze stoelen zijn ontworpen met de juiste ondersteuning voor de rug, nek en armen, zodat jij zonder problemen langere tijd kunt zitten.

Bovendien bieden wij bij Prefurn een garantie van minimaal 5 jaar op al onze bureaustoelen. Dit geeft jou de gemoedsrust dat jouw investering voor de lange termijn is en dat jij een hoogwaardige stoel hebt gekocht die lang meegaat.

Een goede bureaustoel is niet alleen belangrijk voor de gezondheid van jouw lichaam, maar ook voor de uitstraling van jouw werkplek. Onze ergonomische bureaustoelen zijn stijlvol en modern, en kunnen aan jouw persoonlijke stijl en voorkeur worden aangepast. Door te kiezen voor een ergonomische bureaustoel van Prefurn, kies jij voor comfort, stijl en duurzaamheid.

Kortom, het kopen van een ergonomische bureaustoel bij Prefurn is een slimme keuze. Met onze stoelen heb jij de juiste ondersteuning die nodig is om de hele dag productief te blijven, terwijl jouw lichaam wordt beschermd tegen stress en spanning. En met onze garantie van minimaal 5 jaar, ben jij verzekerd van een investering voor de lange termijn.

Kom proefzitten bij onze showroom in Zwolle

Bij onze showroom in Zwolle ben je van harte welkom om onze ergonomische bureaustoelen uit te proberen en te ervaren hoe het is om comfortabel en gezond te zitten tijdens het werken. Onze showroom is zo ingericht dat jij onze bureaustoelen in alle rust kunt uitproberen en onze deskundige medewerkers staan voor jou klaar om jou te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste stoel voor jouw lichaam en werkplek.

Wij begrijpen dat het kopen van een bureaustoel een belangrijke investering is en daarom vinden wij het belangrijk dat jij onze stoelen eerst zelf kunt uitproberen voordat je een beslissing maakt. Door te proefzitten in onze showroom krijg jij een goed beeld van de verschillende opties die beschikbaar zijn en kun jij er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt.