Neem contact met ons op

Beniewd naar een specifiek product of meerdere producten? vraag naar de mogelijkheden , en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

📧 info@prefurn.com
📞 085 060 7615
📍 Katwolderweg 1 Zwolle

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een showroom?

Onze showroom bevindt zich op Katwolderweg 1 in Zwolle. Hier kunt u onze producten persoonlijk uitproberen en deskundig advies ontvangen.

Kan ik de producten online bekijken en bestellen?

Ja, al onze producten zijn online te bekijken en te bestellen via onze website. In onze showroom kunt u de producten ook uitproberen voordat u een aankoop doet.

Wat is de levertijd van de producten?

Producten die op voorraad zijn leveren wij binnen 7 dagen uit.

Bieden jullie ook montage en levering aan huis?

Ja, wij bieden de service om de producten bij u af te leveren en in elkaar te zetten. Dit kunt u aangeven tijdens het bestelproces.

Is het mogelijk om een bureaustoel op proef te krijgen?

Zeker, wij bieden de mogelijkheid om onze bureaustoelen eerst op proef te zetten. Zo kunt u de stoel uitproberen in uw eigen werkruimte voordat u besluit tot aankoop over te gaan.

Kan ik als bedrijf ook in bulk bestellen?

Ja, bedrijven kunnen bij ons in bulk bestellen. Neem contact op met onze verkoopafdeling voor meer informatie over bulkprijzen en voorwaarden.

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

Wijzigingen of annuleringen zijn mogelijk binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.