Prefurn

Prefurn is de zitspecialist die focust op een gezonde en
ergonomisch verantwoorde zit- of werkhouding. In ons assortiment vindt u dan ook enkel ergonomische bureaustoelen en bureaus die aan elk individu aan te passen zijn. Als hoofdleverancier zijn wij verantwoordelijk voor de verkoop en vaak ook de installatie van bureaustoelen van o.a. de merken BMA Ergonomics, RH stoelen en HÅG bureaustoelen.

Bekijk onze collectie

Kernwaarden Prefurn

Wij gaan voor 100% kwaliteit en tevredenheid. Wij zijn de
sleutel tot het inrichten van uw ergonomische (thuis)werkplek. De basisgedachte die wij als uitgangspunt hanteren, is circulair en duurzaam te werk gaan. Wij kunnen u niet alleen van advies over uw werkplek voorzien en de gewenste producten leveren, maar u ook assisteren bij het plaatsen en afstellen van een ergonomisch correcte werkplek. Kortom: wij kunnen uw complete werkplek
aanpakken en niet alleen een bureaustoel leveren.

Een greep uit onze Projecten

Project prefurn duurzaam kantoorinrichting
huren lease kantoormeubilair kwaliteit inrichting
Kwaliteitsmeubilair kanootpand kantoor inrichting duurzaam
kwaliteitsmeubilair duurzaam huren leasen prefurn.nl

Het assortiment voor thuiswerkplek of kantoorpand

Het Prefurn assortiment voor bedrijfskantoor of home office bestaat uit drie categorieën:

- Nieuwe Bureaustoelen en bureaus

- Modellen in de outlet

-Refurbished bureaustoelen

Al het zitmeubilair uit de refurbished categorie wordt na inname aan een grondige technische keuring onderworpen en onderdelen die vervangen moeten worden zijn altijd van de oorspronkelijke fabrikant. Andere producten in ons assortiment voor de thuiswerplek zijn accessoires die een optimale werkhouding ondersteunen, zoals armen of andere mogelijkheden voor een correcte hoogte van het beeldscherm.

Wat zijn de mogelijkheden?

Prijstechnisch gezien biedt Prefurn diverse mogelijkheden, zoals het direct kopen of zelfs huren van kantoormeubilair. Het leasen van meubilair voor een kantoor is bij ons ook een optie en deze wint aan populariteit. Door deze manieren van betalen bieden wij elk groot of klein bedrijf, elke student en elke zelfstandig ondernemer de kans om een ergonomisch verantwoorde studeer- of werkplek in te richten. Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor uw thuiswerkplek of gezonde zithouding tijdens het werk kunnen doen?

Neem contact met ons op voor advies.