Kantoorinrichting

Bent u op zoek naar een inrichting op maat? Prefurn is gespecialiseerd in kantoorinrichting. en verzorgt uw projectinrichting van a tot z.

Een greep uit onze projecten

De voordelen van een ergonomische werkomgeving

De ergonomie besteedt aandacht aan de mens en zijn omgeving en bij Prefurn richten we ons dan op de werkplek van de mens en alle facetten die daarbij komen kijken. Een ergonomische werkomgeving en het kwaliteitsmeubilair waar het uit bestaat, moet voldoen aan bepaalde richtlijnen en meerdere onderzoeken tonen aan dat een ergonomisch ingerichte werkplek bijdraagt aan de productiviteit en gezondheid van de werknemer. Het zorgt voor geconcentreerd kunnen werken, minder lichamelijke klachten en minder vermoeidheid. Hierdoor worden bepaalde gezondheidsklachten tot een minimum beperkt of geheel voorkomen. Prefurn timmert al jaren aan de weg op het gebied van ergonomische werkplekinrichting, maar gaat ook met zijn tijd mee als het gaat om circulair werken. In ons assortiment treft u daarom niet alleen de laatste noviteiten aan als het gaat om het inrichten van de werkplek, maar vindt u ook refurbished kwaliteitsmeubilair. Een combinatie van beiden behoort vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden.

Kantoorinrichting

Bent u op zoek naar hoogwaardige interieurproducten en een ongeëvenaarde showroomervaring? Kom dan langs bij Prefurn, gevestigd in het prachtige Zwolle. Onze showroom in Zwolle is de perfecte plek om inspiratie op te doen en de producten te bewonderen die wij gebruiken bij onze projecten.

In onze showroom presenteren wij met trots een uitgebreide selectie van onze meest exclusieve interieurartikelen. Van stijlvolle meubels tot verfijnde verlichting, van luxe stoffering tot trendy accessoires - bij Prefurn vindt u alles wat u nodig heeft om uw interieurproject tot leven te brengen.

Onze getalenteerde en ervaren interieurontwerpers staan klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes voor uw specifieke project. Ze luisteren aandachtig naar uw wensen en vertalen deze naar een uniek en gepersonaliseerd interieurontwerp. Onze showroom ter Zwolle biedt u de mogelijkheid om de materialen, texturen en kleuren te ervaren en te visualiseren hoe ze in uw eigen ruimte zullen passen.

Of u nu bezig bent met het inrichten van een kantoor, hotel, restaurant of een andere commerciële ruimte, Prefurn heeft de expertise en producten om uw visie werkelijkheid te laten worden. Wij werken nauw samen met geren

Wij denken graag mee

Ons team van adviseurs staat voor u klaar om uw huidige werkplekinrichting te verbeteren of uw toekomstige kantoorpand of thuiskantoor van kwaliteitsmeubilair te voorzien. Twijfelt u of uw huidige werkplek nog wel voldoet aan hedendaagse ergonomische eisen? Wilt u het huidige kantoormeubilair compleet laten vervangen of graag weten of het kwalitatief gezien nog geschikt is om te laten reviseren? Vraag vrijblijvend advies aan over de mogelijkheden die Prefurn biedt. Ons team staat voor u klaar en denkt graag met u mee.

Vrijblijvend advies