Reviseren van kantoormeubilair

Reviseer kantoormeubilair voor een gezonde werkplek en verbeterde productiviteit. Investeer in comfort en duurzaamheid om het welzijn en de efficiëntie van je team te verhogen

Waarom zou u uw kantoormeubilair reviseren?

Duurzaamheid en milieuvoordelen

Bij Prefurn zijn we toegewijd aan duurzame praktijken. Door meubilair te reviseren in plaats van nieuw aan te schaffen, dragen we samen bij aan het verminderen van afval en het verlagen van de vraag naar nieuwe grondstoffen. Dit helpt niet alleen het milieu te beschermen, maar bevordert ook een circulaire economie waarin producten een langere levensduur hebben.

Kostenbesparing

Het reviseren van meubilair is een economisch verstandige keuze. Nieuw meubilair kan een grote investering zijn, maar door te kiezen voor revisie kunt u aanzienlijk besparen. Bij Prefurn herstellen en updaten we uw bestaande meubels tegen een fractie van de kosten van nieuw meubilair, zonder in te leveren op kwaliteit en functionaliteit.

Op maat gemaakt comfort en vernieuwde stijl

Onze revisiediensten bieden de perfecte gelegenheid om uw meubilair te laten aanpassen aan de nieuwste ergonomische normen en uw esthetische voorkeuren. Prefurn zorgt ervoor dat uw vernieuwde meubilair niet alleen aan alle comforteisen voldoet, maar ook de visuele aantrekkingskracht van uw werkruimte versterkt.

Hoe gaan wij te werk

Bij Prefurn zijn we gespecialiseerd in het opknappen van kantoormeubels. Onze aanpak is simpel: repareren, herstofferen en indien nodig vervangen we onderdelen.

Het begint met een grondige inspectie van elk meubelstuk. We kijken naar beschadigingen en slijtage, zodat we precies weten wat er moet gebeuren.

Onze vakmensen zijn experts in reparaties. Ze zorgen ervoor dat kapotte onderdelen weer als nieuw worden en versleten oppervlakken er weer fris uitzien.

Als het nodig is, geven we het meubilair ook een nieuwe look. We kiezen zorgvuldig kleuren en stoffen die passen bij de moderne kantoorinrichting.

Voordat we het meubilair terugsturen, voeren we een grondige kwaliteitscontrole uit. We willen er zeker van zijn dat alles er goed uitziet en goed werkt.

Bij Prefurn denken we ook aan duurzaamheid. Door oude meubels te herstellen, verminderen we de vraag naar nieuwe productie en dragen we bij aan een circulaire economie.

bij Prefurn geven we kantoormeubelen een tweede leven. En dat doen we met vakmanschap en aandacht voor het milieu.

Vraag uw revisering aan
  • Herstoffering

    Bij Prefurn begrijpen we dat de stoffering van meubilair essentieel is voor zowel comfort als uitstraling. Wij bieden professionele herstoffering aan, waarbij oude, versleten stoffen worden vervangen door nieuwe, kwalitatief hoogwaardige materialen. Klanten kunnen kiezen uit een uitgebreid assortiment van stoffen, die variëren in kleur en textuur, om een gepersonaliseerde look te creëren die past bij hun bedrijfsidentiteit.

  • Grondige Reiniging

    Onze geavanceerde reinigingsmachines verwijderen diep geworteld vuil en vlekken uit stoelen, banken en tapijten. Deze intensieve reinigingsprocessen herstellen de hygiëne en frisheid van uw meubilair, wat essentieel is voor een gezonde kantooromgeving.

  • Tafelrevisie

    Naast zitmeubilair nemen we ook uw tafels onder handen. We inspecteren elke tafel grondig en vervangen waar nodig de bladen. Daarnaast voeren we reparaties uit aan poten en frames om de stabiliteit en duurzaamheid te garanderen.